torsdag 25. september 2014

Perth

Visste ikke helt hva vi skulle forvente av Perth.. På kartet ser byen ganske øde og forlatt ut, men når man kommer dit er det en veldig fin by med et lite sentrum og forsteder som strekker seg langt utover fra byen. Perth er moderne og veldig rein. Blant skyskraperne står det gamle murhus, og det bygges fortsatt mye.
Utsikt over Perth CBD fra Kings Park
Inngangen til London Court, en liten sidegate med gamle, typisk engelske hus. Denne ligger midt i sentrum av Perth.
Dette er på baksiden av fronten på forrige bilde. Vi står i London Court og tar bildet.
Vi var en tur i Kings Park i går. Derfra får man kjempefin utsikt over sentrum og Swan River. Man kan også se Heirisson Island, der vi var i dag. Der så vi 6 kenguruer som lå og slappa av i skyggen. Var noen fine fugler og noen andefamilier der også. Ellers var vi de eneste menneskene der :)
Kenguru på Heirisson Island.
Kenguru på Heirisson Island. De var ikke veldig aktive, men morsomt å se de uansett.
Pink and Grey Galah på Heirisson Island.
Ukjent fugl på Heirisson Island. Kan det være en slags Kakadue?? Fin er den uansett.
Heirisson Island ligger bare 30-40min gange fra sentrum. På veien var det mange fine hus å se på, og parkområder å gå gjennom. Kan også velge å gå langs Swan River mesteparten av veien. Vi gikk til øya gjennom byen og tilbake langs elva. Må jo prøve å se mest mulig :)
Point Fraser Wetlands. Dette var et område med en del gangveier i tre over sump langs elva på vei til Heirisson Island
Ingunn i Langley Park. Denne parken er en stor rektangulær gressplen rett utenfor sentrum som dere ser på bildet. Til venstre skimter man Swan River. Ingunn står ganske alene midt på sletta. Da vi kom tilbake ble den brukt til fotball-trening, men det var ikke akkurat trangt der for det..
Disse to dagene i Perth har gått veldig fort. Vi har ordnet oss med australsk sim-kort så vi kan ringe og surfe oss rundt i landet de neste månedene. Greit å ha når man skal campe og ikke alltid er i nærheten av en internett.-café. I morgen henter vi bilen som skal ta oss rundt og tidvis sikkert være vårt hjem de neste 18 dagene. Vi er spente og gleder oss! Har mange spennende steder på lista som vi vil innom. Følg med og se hva som skjer...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en kommentar eller still spørsmål her hvis du har noe på hjertet, så skal vi svare etter beste evne :)