søndag 21. september 2014

Kuala Lumpur

Så var det slutt på øy-livet for denne gang. Vi tok første ferja fra Pangkor (06.30) og kom oss til Kuala Lumpur sånn midt på dagen. Bussen stoppa såpass nærme at taxi-sjåfører vi spurte om å kjøre oss bare pekte og forklarte veien for oss. Ikke ofte taxi-sjåfører står over en tur. Vi ble uansett rimelig svette av turen på ca.1,5km med 25-30kg hengende på hver av oss, men har vel bare godt av det:). Følte oss ikke helt hjemme da vi ramla inn de store skyvedørene på Parkroyal Serviced Suites, men vi ble tatt i mot med smil og sjekka inn med en gang. Ingen som rynka på bryna av to svette nordmenn med store bager og sekker istedenfor kofferter som de sikkert er mer vant til.

Stua i leiligheten vår
Kjøkkenet...
Soverommet
Badet (nesten like stort som det forrige rommet vi bodde i på Pangkor)
Tak-bassenget der vi bor (31.etg). Tårnet i bakgrunn er KL Tower som ikke er langt unna.
Dette var noe annet en vi har blitt vant til... Men det er helt ok :) Tror leiligheten er 37m2, og den har det meste en leilighet bør ha. Vi var ikke lenge inne før vi dro ut for å se litt på byen. Ove har vært her før for en del år siden, men Ingunn er her for første gang, så det er nok å (gjen)-oppdage for begge. Tok en rolig start i dag med det nærmeste, som var Petronas Towers. Klarte oss med å se tårnene fra bakken og tok en runde på kjøpesenteret under.
Petronas Towers
Oss foran Petronas Towers (i K.L. City Centre Park)
Utsikten fra K.L. City Centre Park (rett ved Petronas Towers)
Ingunn foran godis-shop i Suria KLCC (stort kjøpesenter i bunn av Petronas Towers).
Vi rakk en tur innom Turistkontoret i byen også. Det største og fineste vi har sett noen gang! Det var et stort område med bygninger og trær og busker og fontener og...
Turistkontoret i Kuala Lumpur. Stort og fint med V.I.P.-parkering og det hele... må være for de ekstra viktige turistene :)
Tok tidlig kvelden første dagen. Kjøpte litt snacks, lånte en DVD i resepsjonen og koste oss inne i vår fine leilighet. Morgendagen vil by på mer vandring og mange nye inntrykk, så best å lade opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en kommentar eller still spørsmål her hvis du har noe på hjertet, så skal vi svare etter beste evne :)