torsdag 4. september 2014

Georgetown, Penang

Publisert: sept 4, 2014 @ 13:34

Kom til Penang Island fra Norge uten problemer på veien. Klarte å forsove oss til frokosten i går enda de serverte til kl.10. Ove holdt øye med klokka på mobilen til Ingunn mellom jet-lag-slumring og hadde full kontroll helt til han oppdaga at den gikk en time for sakte. De var meget snille og ga oss både frukt, toast og jus da vi ba pent om vi kunne få litt frokost selv om vi var sent ute. Har vært her 2 dager nå og fått kikka litt i Georgetown og besteget Penang Hill (821moh). Sistnevnte ble en bratt og våt opplevelse pga varmt vær og senere kraftig regn. Men vi kom oss opp til fots og tok en slags bane ned igjen.


Følte oss hjemme her...

Georgetown, Penang

Georgetown, Penang

Georgetown, Penang

Gatemaleri og Ove i Georgetown

Ingunn med lokale "fans" i Georgetown. De skulle absolutt ta bilder av og med oss, så vi gjorde det samme :) I bakgrunnen ser vi Town Hall (rådhuset)

Apekatt mor og barn på vei opp Penang Hill

Ingunn i ly for regnet som kom ca.halvveis opp Penang Hill (2,5km av 5,5km). Vi rakk å bli ganske våte før vi fant dette stedet. Det så ut som en nedlagt café e.l. Nå hadde mye av uteområdet rast ned den bratte skråningen og stedet var sperret av med bånd. Her satt vi 1,5 time og ventet til regnet ga seg før vi gikk videre.

Greit stor edderkopp (se enden av et lysstoffrør til venstre i bildet) på jobb under taket der vi venta på oppholdsvær på vei opp Penang Hill.

Ingunn på vei opp Penang Hill. Så flere skilt der det sto at det var 30% stigning, men føltes så klart som mye brattere :)

Ingunn med grønn kjærlighet på toppen av Penang Hill.


 Nå er vi trygt tilbake på hotellet. Ny-dusja og mette og Ingunn har pleiet sine vannblemmer (vanlig etter en tur). I morgen drar vi videre til Batu Ferringhi der det blir litt mer strand og litt mindre klatring :) Georgetown er en relativt liten, stille og rolig by nesten helt uten masing fra selgere og tuting fra biler. En by etter vår smak :)









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en kommentar eller still spørsmål her hvis du har noe på hjertet, så skal vi svare etter beste evne :)