tirsdag 9. september 2014

Batu Ferringhi, Penang

Basseng-området på Bayview Beach Hotel i Batu Ferringhi
 En liten oppsummering fra våre dager i Batu Ferringhi: Avslapping ved bassenget, spising, soving og avslapping ved bassenget... sånn går nå dagene...
The Sunken Bar. Ove nyter en iskald drikke i basseng-baren
 Bor fint her også på samme hotellkjede som vi gjorde i Georgetown. Bassengområdet er behagelig stort med tilhørende grøntområde som går helt ned til stranda. Vi har ikke bada i havet enda (!), mest pga skriverier om at det ikke er så reint vann der. Bassenget fungerer derfor utmerket for å avkjøle overopphetede kropper etter økter i solstolene.

Oss på stranda i Batu Ferringhi. Rett nedenfor hotellet
 Ellers er det ca.20min å gå til det som kalles sentrum her. Langs den veien er det marked om kvelden, så tiden går fort når man har så mye å se på hele veien. De selger alt mulig tenkelig og utenkelig, men vi bare titter. Har ikke plass til så mange flere gram i bagasjen vår...

Natt-markedet langs veien gjennom Batu Ferringhi

Tyter ut biler fra de rareste steder...

Natt-markedet okkuperer fortauet mesteparten av veien gjennom Batu Ferringhi

Natt-markedet i Batu Ferringhi
 Går stort sett til sentrum for å spise, selv om det er god mat rett borti gata her også.

Ingunn på Food Court (mat-marked) i Batu Ferringhi. Her får man kjøpt mat fra alle verdens land. Vi har spist mye indisk.. virker som det er det store her...
 Har spist lunsj på samme sted hver dag og middag på et annet sted i sentrum hver dag. Blitt vanemennesker allerede.

Ove på restaurant på stranda i Batu Ferringhi

Her er det fersk fisk (om noe sammentrengt). Velg den du vil ha og betal pr kg. Servert ved et fint bord rett ved stranda. Vi nøyde oss med å vindus-shoppe, og spiste honning-glasert kylling :)
 Hotellet ligger som sagt veldig nære stranda, og vi har utsikt til havet med litt godvilje. Bare å se skarpt til høyre ute på balkongen vår. Ellers er det fin utsikt rett ut, med tett jungel og en klynge med hus (som ser mer norske enn malaysiske ut). Veien går forbi 7 etasjer under oss, men den ser vi knapt pga trær som er plantet langs den hele veien forbi hotellet.

Stranda rett nedenfor hotellet vårt i Batu Ferringhi

Utsikten fra rommet vårt på Bayview Beach Hotel i Batu Ferringhi

Bayview Beach Hotel i Batu Ferringhi, Penang, Malaysia

Batu Ferringhi
 Nå er klokka blitt 14, og det er litt oppholdsvær for øyeblikket. Vi har sitti inne i hele dag pga tette regnbyger, men nå er det på tide med lunsj. Som sagt ikke langt å gå..

Hovedveien gjennom Batu Ferringhi. Lunsj-restauranten vår ligger til venstere i bildet. Servitøren står på høyre side av veien, ved Hard Rock-skiltet. Hotellet vårt ligger rett nedenfor Hard Rock.
I morgen tidlig tar vi bussen til Pangkor Island. Må bytte et par steder + ta båt, så det går nok mesteparten av dagen på å komme seg dit. Blir spennende med ny øy. Gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en kommentar eller still spørsmål her hvis du har noe på hjertet, så skal vi svare etter beste evne :)