lørdag 11. oktober 2014

Carnarvon og Coral Bay

Vi kom til Carnarvon for å skaffe litt info om Coral Bay bare, men endte med å tilbringe et døgn der. Var en veldig koselig og liten by med fin liten havn. De hadde også en "one mile jetty" (en 1,6km lang brygge) som vi ville se nærmere på.
Ingunn på havna i Carnarvon. Hovedgata går nedover fra rundkjøringa rett bak. Tok kanskje 5-7min å gå gjennom hele.
Havna i Carnarvon. Bilen vår er parkert til høyre (ved palma). Uvant å parkere gratis på et så fint sted.. Her har de ikke parkometere eller parkeringsvakter :)
Ove spiser litt is på havna i Carnarvon. En 2-liter med Cookies & Cream på deling er ikke for mye på en varm vårdag i Australia :)
Ingunn på "One Mile Jetty" i Carnarvon. Ikke helt strøken, men sjarmerende i hele sin lengde. Var "bare" snaue 1500 meter lang...
Ove leker litt med en gammel lastebil som hadde parkert ved One Mile Jetty i Carnarvon
Hadde mye gammelt i området... ikke det nyeste lokomotivet dette her...
Dette var starten av toglinja som gikk fra havna til One Mile Jetty i Cararvon en gang i tiden. Så ut som det var en stund siden sist. Linja var og er bare rundt 3km lang + de 1,5km ut på selve brygga.
Etter oppholdet i Carnarvon, sov vi en natt i bilen på vei opp til Coral Bay. Fikk vaska oss litt på en do på havna i Carnarvon, så det ble en behagelig natt i bilen og vi kom tidlig til Coral Bay. Dette er det nordligste stedet vi kjørte til på denne runden. Siden det er skoleferie her, var det temmelig fullt på de to campingplassene der, men vi fikk plass til vår lille bil og vårt lille telt :) Her var det hvit strand og azur-blått hav. Et meget greit sted å tilbringe litt tid.
Stranda i Coral Bay. Kan ikke klage. Vannet var behagelig avkjølende 22 grader.
Stranda i Coral Bay (andre veien). Vi gikk bort til enden av det man ser på bildet, og det tok oss 2 timer t/r. Et stykke bort på stranda var det et område der haier fikk "oppbevarte" ungene sine mens de var små. Beskyttet for de fleste farer. Vi så et par små haier da vi gikk forbi :)
Mer strandbilder fra Coral Bay... Rundt den lille byen er det vare en slags semi-ørken med lave busker og sand.
Fruen nyter også utsikten (forrige bildet)
Noen fugler letta da vi kom til området deres helt på tuppen i andre enden av stranda.
Dette var det vi hadde fra disse stedene. Noen veldig avslappende dager... Nå bærer det sørover igjen. Bare 1150km til Perth (hvis vi ikke hadde tatt omveien via Shark Bay)!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en kommentar eller still spørsmål her hvis du har noe på hjertet, så skal vi svare etter beste evne :)