søndag 19. juli 2015

Po Nagar Cham Towers & Long Son Pagoda i Nha Trang


 Det har vært et par late uker her i Nha Trang, men vi har gjort litt annet enn å trene og ligge på stranda også. I tillegg til å flytte bloggen hit og bytte hotell 1gang og rom 2 ganger, har vi sett på et par av Nha Trangs severdigheter, nemlig Long Son Pagoda og Po Nagar Cham Towers.

Po Nagar Cham Towers. Dette tempelet ble bygget en gang før år 781 til ære for gudinnen over landet Champa. Champa var den gang et kongerike som senere ble oppslukt av Vietnam. Det er fortsatt folk igjen fra dette kongeriket, og de har fortsatt sitt eget språk. Vi har ikke møtt noen, og vet ikke hvor de holder til i dag. Vi kom for å se på disse fine bygningene som ligger rett utenfor Nha Trang. 

Po Nagar Cham Towers
Po Nagar Cham Towers.

Baksiden av Po Nagar Cham Towers.
Dansere bak Po Nagar Cham Towers.
Utsikt nordover fra Po Nagar Cham Towers.
For å komme til Po Nagar Cham Towers, gikk vi nordover langs stranda og litt til. Her var det både finere og ikke minst roligere å gå. Dette er den nordlige enden av Nha Trang Beach som er ca.6km lang. Her er vi på vei hjem igjen. 
Som tidligere nevnt, frakter de det meste på scooter her. Ville bare vise et par eksempler som vi har klart å ta bilde av. 
Her fraktes et speil. Ikke noe spesielt med denne størrelsen av gjenstander mellom to karer på en scooter. Tut og kjør!
Nha Trang Katedral.
Den store Buddhaen ved Long Son Pagoda i Nha Trang. Dette stedet ligger bare noen hundre meter fra togstasjonen i byen, ca 4km fra der vi bor. 
Ingunn ved den liggende Buddhaen ved Long Son Pagoda.
Et klokketårn ved Long Son Pagoda. Dette ligger på vei opp til den store Buddhaen på toppen av åsen, så det ble litt utsikt over byen herfra.
Den store, sittende Buddhaen på toppen bak Long Son Pagoda.


Det fins flere severdigheter her i området, men vi tar litt nå og da. Vi trener 3 dager og har en dag fri, så da blir utforskinga lagt til disse fridagene stort sett. Ikke at vi trener hele dagen, men man må jo påregne noen timer på stranda hver dag også.. :) 

Mer om hverdagen vår i Nha Trang kommer senere i et eget innlegg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en kommentar eller still spørsmål her hvis du har noe på hjertet, så skal vi svare etter beste evne :)